סודות מהמטבח – טיפים לבישול קל יותר

    יוסי ברויער Comments Off on סודות מהמטבח – טיפים לבישול קל יותר
    21:45
    08.05.24
    נתי קאליש No Comments on עדות אישית: "הרב משה הלל אמר בביטחון: תעלו למירון בשמחה רבה"

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    מתוך הפינה של השף יוחנן בתכנית מגזין שישי עם שימי סגל.

     

    מיצי פירות:

     

    על מנת למצות מהתפוז או הלימון את מקסימום המיץ, יש לסחוט אותו כשהוא בטמפרטורת החדר ולא קר. אם הפרי הוחזק במקרר ניתן להניח אותם בשמש כחצי שעה או לחמם למשך 5 שניות במיקרו-גל.

    לא רק לסחיטה, גם למאכל, רצוי שהפרי לא יהיה קר מדי.

     

    ויניגרט לימון

     

    1 כפית חרדל דיז'ון
    1 כפית גרידת קליפת לימון
    2 כפות מיץ לימון סחוט

    מלח גס ופלפל טחון טרי

    6 כפות שמן זית כתית מעולה

     

    לערבב הכל יחד.



    0 תגובות